Te salut,

Dumitru Rus imi este numele                                                              .

Sunt master NLP, coach, consultant financiar, speaker, dar toate acestea au inceput cu o persoana ambitioasa, o persoana luptatoare, visatoare, care face tot posibilul pentru a transforma orice vis in realitate.

 

Din 2012 am inceput sa gust dezvoltarea personala, transformandu-ma din baiatul timid care se facea rosu ca focul doar daca se uita cineva la el, la persoana care acum tine seminarii in domeniul educatiei financiare.

 

Imi plac banii si mi-au placut de mic, muncind pentru ei, ceea ce puteam. Am fost si bona, faceam si cumparaturi, am dus si apa cu galeata pana la etajul 2 🙂

 

Am crescut, la 20 de ani m-am angajat si din acel moment a trebuit sa imi gestionez singur banii. Nimeni nu m-a invatat cum sa ii folosesc, ce sa fac cu ei, cum sa fac in asa fel incat sa am viata pe care mi-o doresc.

Pentru ca nu m-a invatat nimeni am facut ce am vazut la altii si asa am reusit sa am problemele pe care le au majoritatea oamenilor, datorii, credite, cheltuieli exagerate, masina luata pe datorie.

 

Toate acestea pana intr-o zi, intr-o zi cand am zis STOP. Nu asa vreau sa fie viata mea. Din aceea zi am inceput sa studiez persoanele bogate, persoanele cu o viata prospera, persoanele cu afaceri. Asa am descoperit un alt mod de gandire, alte comportamente, alte obiceiuri.

Incet incet am inceput sa adopt acest mod de gandire, sa modelez comportamentele acestor persoane si sa introduc in viata mea obiceiurile lor, obiceiurile persoanelor de succes, prospere.

 

Acum dorinta mea este sa ajut cat mai multe persoane care isi doresc sa scape de problemele financiare si sa obtina viata pe care si-o doresc.

Imi place sa lucrez cu fiecare persoana in parte, pentru a veni cu un plan personalizat pentru fiecare.

 

Stiu cum este sa ai probleme, datorii, credite, facturi neplatite. Am fost acolo, dar stiu ca este si rezolvare la aceste probleme, stiu ca putem sa ne bucuram de viata din plin.

 

Tot ce avem de facut este sa vrem, sa ne dorim, sa avem curajul sa visam, apoi gasim si modalitati cum sa facem acest lucru.

 

Daca si tu ai un vis sau mai multe si doresti sa le transformi in realitate, eu iti spun ca TOTUL ESTE POSIBIL si te astept in aceasta comunitate pentru a ne ajuta reciproc, pentru a ne sprijini, pentru a transforma orice vis in realitate si cel mai important pentru a transforma lumea intr-un loc mai bun, intr-un loc mai frumos, cu oameni fericiti.

 

Pentru detalii.

Tel:0741250321

Email: rusdumitru10@gmail.com

 

Cu drag

Dumitru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *