Banii sunt un instrument cu ajutorul caruia putem sa ne construim stilul de viata dorit. Pentru aceasta este nevoie sa intelegem banii, sa cunoastem regulile lor si cel mai important sa ii folosim intr-un mod eficient.

Domeniul financiar este parte din viata noastra, folosim banii zi de zi. Cu toate acestea, prea putini dintre noi cunoastem regulile banilor. Prea putini dintre noi reusim sa ii controlam.

In momentul cand nu controlam banii, ne controleaza ei pe noi. Cum? Foarte simplu. Daca muncim doar pentru a castiga niste bani si cu toate acestea, nu ne ajung niciodata, suntem controlati de bani.

Ce putem sa facem si cum reusim sa preluam controlul banilor?

In primul rand facem o analiza asupra cheltuielilor. Este nevoie sa vedem unde pleaca banii. Se intampla de multe ori sa credem ca daca am castiga mai mult, ne-ar ajunge banii. Ajungem sa castigam mai mult, poate chiar cu 50%, si sa observam cu uimire ca cresc si cheltuielile. Acest lucru se intampla pentru ca nu avem control asupra cheltuielilor. Nu avem un buget pentru cheltuieli. Fara un buget, cheltuim toti banii, uneori chiar mai mult.

Dupa ce avem control asupra cheltuielilor si stim de cati bani avem nevoie acum, luna de luna, urmatorul pas este sa gasim modalitati de a creste venitul.

Cresterea venitului se poate realiza prin:

 • cresterea venitului actual – crestem pretul si/sau crestem numarul clientilor
 • dezvoltarea altor surse de venit

Domeniul financiar este ca si oricare alt domeniu din viata noastra. Are locul lui in viata noastra si daca nu avem grija de el o sa ne faca probleme destul de grave. Sa ne imaginam doar cat stres avem in momentul in care nu avem bani sa platim facturile, furnizorii. Cum ne simtim cand vrem sa ne cumparam ceva, insa nu avem banii necesari. Indiferent daca acel ceva pe care vrem sa il cumparam este o nevoie sau o dorinta de a nostra.

Cred ca toti cunoastem familii care se cearta din cauza banilor, unele ajungand chiar la divort.

Banii sunt motiv de cearta, stres si griji doar daca nu cunoastem regulile acestui domeniu.

In momentul in care cunoastem regulile, reusim sa preluam controlul banilor. Putem sa ii folosim pentru ceea ce au fost creati, adica pentru a ne face viata mai usoara.

Informatii despre regulile acestui domeniu gasim oriunde acum. Tot ce avemd e facut este sa le cunoastem si sa le aplicam in viata noatra.

Si eu am vut probleme financiare, in special cu cheltuielile. Cheltuiam tot ce castigam, plus ca am luat si credite din banca pentru nevoi personale. Am ajuns pana in momentul in care cheltuielile erau duble fata de venitul meu. Atunci a fost momentul in care am inceput sa imi pun intrebari, sa imi dau seama ca ceva nu fac bine. Din acel moment a inceput educatia mea financiara. Am gasit informatii si le-am aplicat, asa am inceput sa am un buget personal, sa fac economii, sa imi cresc venitul si sa dezvolt si alte surse de venit.

Numele meu este Dumitru Rus si vazand problemele cu care m-am confruntat eu, probleme pe care si azi le mai vad la multe persoane, am hotarat sa vin in ajutorul celor care vor sa isi rezolve problemele financiare.

Scopul meu este sa ajut freelancerii sa prea controlul banilor, sa inteleaga acest domeniu, sa cunoasca regulile, sa aiba informatiile corecte si sa le aplice in viata lor pentru a scapa de stresul si grijile provocate de bani si sa reuseasca sa obtina stilul de viata dorit.

De multe ori stim ce avem de facut, insa nu facem. Ne intrebam de ce? Pentru ca avem anumite convingeri despre bani, convingeri care sunt mai puternice decat informatiile si ne controleaza inca comportamentele.

Cu toate acestea, convingerile se pot schimba, astfel incat sa punem in aplicare informatiile despre bani, dezvoltand comportamente benefice.

Ajut freelancerii prin oferirea de informatii despre bani si aplicarea lor in viata de zi cu zi. Rolul meu este sa iti ofer sprijinul de care ai nevoie pana reusesti sa schimbi convingerile si formezi comportamentele necesare.

Daca ai probleme financiare sau vrei sa stapanesti acest domeniu, te invit la o sedinta de coaching GRATUITA, pentru a vedea modul meu de lucru si daca se ti se potriveste.

Programeaza o sedinta la:

Telefon:074125031

Email: rusdumitru10@gmail.com

Sau pentru orice alte intrebari, detalii, lamurir, contacteaza-ma si o sa fac tot posibilul sa te ajut.

    Ce castigi in urma unei sedinte de coaching financiar?

 • Iti raman bani la sfarsit de luna
 • Platesti facturile la timp
 • Liniste in familie
 • Ai o plasa de siguranta, o suma de bani care sa iti sustina stilul de viata pe cel putin 6 luni, in cazul in care ramai fara venit
 • Petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi
 • Timp liber pentru tine
 • Acces la educatie mai buna
 • Iti permiti o masina mai noua
 • Mai multa incredere in tine
 • Iti permiti produse si servicii de calitate
 • Un stil de viata mai sanatos, servicii medicale de calitate, mancare sanatoasa
 • Libertate
 • Poti sa ajuti alte persoane
 • Bunastare pe toate planurile

Ce pierzi?

 • Problemele actuale o sa creasca din ce in ce mai mari
 • Bucuria vietii, stim ca problemele financiare pot sa aiba efect in toate ariile vietii, familie, copii, sanatate
 • Controlul asupra banilor, cheltuindu-i pe toti inainte de a primi urmatorul venit
 • Nu o sa ai un fond de urgente
 • Nu o aflii cum poti sa pui banii sa munceasca pentru tine
 • O sa pierzi timp muncind mai mult, pentru a castiga mai mult
 • Muncind mai mult o sa fii din ce in ce mai obosit, mai nervos, mai frustrat, certandu-te cu cei dragi
 • Nu o sa reusesti sa te relaxezi

    O persoana care are probleme financiare se gandeste mereu la bani, cum sa rezolve aceste probleme, cum sa castige mai mult, cum sa faca sa ii ajunga banii de la un venit la altul, sa isi permita cel putin un concediu pe an unde sa se relaxeze si sa uite de toate problemele. Cum sa isi plateasca ratele, facturile la zi. Cum sa aiba mai mult timp pentru a petrece cu familia, pentru a se juca cu copii, pentru a-i educa. Cum sa le ofere copiilor o viata mai buna.

    Daca si tu te regasesti in una dintre aceste situatii si vrei sa faci ceva pentru tine, pentru familie, pentru copii, pentru cei dragi, vino la o sedinta de coaching.

Pentru detalii:

Telefon 0741250321

Email rusdumitru10@gmail.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *