Ce mai astepti?

        

                                                    

           Fiecare zi e o sansa de a ne schimba viata. Daca te afli intr-un moment in care ai realizat ca nu esti multumit cu viata ta inseamna ca trebuie sa faci o schimbare acum, nu maine, nu de luni. Inceteaza sa fii o victima a intamplarii si a scuzelor si crede in tine macar odata pentru ca te asigur ca asta e cel mai bun lucru pe care il poti face in momentul asta.

           Inainte de planuri, de liste, de termene limita trebuie sa crezi in tine ,trebuie sa crezi ca vei reusi sa-ti atingi obiectivele pentru ca daca nu esti convins cu toata fiinta ta de maretia viselor tale vei da gres inevitabil. Esti capabil de a fi oricine vrei sa fii, de a obtine tot ce vrei. Nu esti nascut cu limite, limitele ti le formezi pe parcursul vietii si din cauza lor renunti la visele tale. De fapt limitele nu exista, sunt doar ceva care s-a format in mintea noastra si care ne constringe fara sa ne dam seama. Ajungem sa ne formam niste convingeri gresite, limitative, influentati de noi insine, de apropiati, de societate  .Aceste convingeri personale de tipul NU POT, NU MERIT, NU E POSIBIL PENTRU MINE trebuie sa dispara din subconstientul nostru odata pentru totdeauna.

             Tu esti responsabil pentru viata ta, nu altcineva asa ca a venit momentul sa preiei fraiele. Inceteaza cu scuzele si fugi si uita-te in oglinda. Cel care nu e in stare sa se uite in oglinda, sa se priveasca in ochi si sa-si spuna ca e capabil sa obtina tot ce vrea, acela nu va avea succes. Drumul catre succes presupune munca, sacrificiu , pasiune si perseverenta , indiferent ca vorbim de realizari profesionale sau personale. Daca nu esti convins 100% ca poti, vei da gres. Un om de success a spus: “Spune pot si vei putea”.

           Mintea iti decide viitorul pentru ca mintea decide ce vei face in fiecare moment din viata ta. Noi controlam mintea, controlam ceea ce gandim, ceea ce spunem, ceea ce facem. Avem un control deplin asupra vietii noastre , nu suntem prizonieri ai propriei minti sau a destinului.

            Nimic nu se va schimba pana cand nu ne schimbam noi , pana cand nu lucram noi pentru visele noastre, ele nu o sa se materializeze. Pana cand o sa astepti sa se intample o minune? Iti spun eu, pana la sfarsitul vietii cand o sa-ti dai seama ca ai asteptat ceva iluzoriu si ca n-ai realizat mare lucru. Daca nu incepi niciodata nu ai cum sa iti atingi obiectivele, nu ai cum sa ai un progres. Daca nu stii incotro te indrepti nu vei ajunge nicaieri.

           In ultima instanta vreau sa-ti spun ca fiecare campion a fost doar un pierzator care a mai incercat inca odata. Tot ce trebuie sa faci e sa nu renunti niciodata la visele tale. Crezi ca  J.K Rowling mai ajungea celebra pentru seria de carti “Harry Potter” daca renunta dupa o prima infrangere? Mentionez ca a fost refuzata de 12 edituri inainte sa fie publicata.

 

Totul este posibil.

 

Articol scris cu multa dragoste de Andreea Bindea.

 

Cu drag,

Dumitru

     

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *