Dublarea venitului

Andrei este angajat si lucreaza de la 8 la 4 in fiecare zi de luni pana vineri. Castiga in jur de 2000 de lei, lunar, insa se descurca destul de greu cu acesti bani. Sunt luni cand este nevoit sa se imprumute, pentru ca banii s-au teminat inainte e salariu cu cateva zile, uneori chiar si saptamani.

Andrei mereu se gandeste ca ce bine ar fi daca ar castiga mai multi bani. S-ar descurca mai bine cu ei, si-ar plati facturile la timp, nu ar mai fi nevoit sa se imprumute. Cu toate acestea, in fiecare zi cand vine de la serviciu isi petrece timpul la televizor sau pe internet vizionand videoclipuri amuzante, sau iese cu prietenii la povesti.

Andrei nu realizeaza ca acest comportament pe care il are acum nu il ajuta sa castige mai mult.

El poate sa isi dubleze venitul, insa pentru asta este nevoie de un alt comportament.

 

Sa vedem ce poate sa faca Andrei, sau oricare alta persoana aflata in aceasta situatie, pentru a-si dubla venitul.

Sunt doi pasi mari si importanti:

 1. Primul pas este sa adopte o mentalitate de invingator, sa creada ca se poate.
 2. Al doilea pas este actiunea.

 

Sa ii luam pe rand.

 

 • Atitudine si mentalitate

 

Fara atitudinea pozitiva si mentalitatea de invingator nu reusim sa facem nimic. In viata avem parte si de bune si de nebune. Cum privim aceste evenimente si cum reactionam depinde doar de noi.

Sa luam un exemplu: sa zicem ca mergem cu masina de la Cluj la Bucuresti si pe la jumatatea drumului facem pana, la doua roti.

In acest caz putem sa avem o atitudine negativa si o mentalitate de victima, enervandu-ne, tipand, injurand, dand vina pe altii pentru ceea ce s-a intamplat. Insa in acest mod nu o sa rezolvam nimic.

Sau putem sa avem o atitudine pozitiva si o mentalitate de invingator, pastrandu-ne calmul, sunand la cel mai apropiat service pentru a trimite pe cineva sa ne ajute. Intre timp putem sa schimbam noi o roata.

Acelasi eveniment, doua moduri de a reactiona.

Pentru o atitudine si mentalitate care sa ne ajute in domeniul financiar recomand biografiile oamenilor bogati, Steve Jobs, Bill Gates, Jack Ma, cartea lui T. Harv Eker – Secretele mintii de milionar.

 

 

 • Actiune

 

Dupa ce avem atitudinea si mentalitatea potrivita este timpul sa actionam, sa ne miscam, sa punem in practica teoria.

Aici o sa avem parte de esec, dar este important sa avem disciplina si sa fim perseverenti. Indiferent de rezultatul pe care il avem, sa invatam lectia si sa mergem mai departe.

Cineva spunea ca doar in momentul in care faci poti sa iti dai seama ce stii si ce nu stii.

Ce actiuni putem face pentru a reusi sa ne dublam venitu?

 • Sa oferim consultanta la ceea ce ne pricepem, sa ne vindem informatiile
 • Sa cream ceva folositor celor din jurul nostru
 • Sa rezolvam anumite probleme in domeniul nostru de specialitate
 • Sa inchiriem anumite lucruri cum ar fi, masina, o camera, o casa
 • Sa amuzam lumea
 • Sa ne specializam intr-un anumit domeniu
 • Sa vindem produsele sau serviciile altor persoane

Inainte sa incepem actiunile pentru dublarea venitului este recomandat sa ne facem un plan, sa stabilim in cat timp vrem sa castigam dublu, prin ce metode, de ce resurse avem nevoie, unde le gasim, ce abilitati ne sunt necesare, cum putem sa le dezvoltam.

Sunt multe metode prin care putem sa obtinem ceea ce ne propunem, important este sa luam o metoda si sa incepem. Chiar daca pe viitor o sa schimbam metoda sau o sa mai adaugam una.

Cu fiecare pas pe care il facem, cu fiecare informatie pe care o invatam si o aplicam, devenim o alta persoana cu o alta viziune.

Iti doresc mult succes in ceea ce iti propui si sa reusesti sa iti dublezi venitul in cel mai scurt timp posibil pentru tine.

Daca ai intrebari sau doresti detalii despre ceva anume, sunt aici pentru tine.

TOTUL ESTE POSIBIL. Traieste-ti visul

Cu drag

Dumitru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *